Общините в Република България

Община Белослав

Община Белослав Белослав, ул. Цар Симеон Велики №23
051122554
beloslav.eu@gmail.com
http://www.byala.org

Община Белослав

Кмет на Община Белослав.

инж.ДЕЯН ИВАНОВ 

Роден през 1978г. и след като завършва средното си образование е приет във варненския Технически университет, където учи „Технология и управление на транспорта” и придобива професионална квалификация „Инженер по транспорта”. През 2006-та година става магистър по „Експлоатация на флота и пристанищата“.Продължава да надгражда знанията си като се насочва към специалност „Геодезия” в Шуменския университет.

Голяма част от професионалната реализация на Деян Иванов преминава в общинската администрация. Четири години е бил Главен специалист в Община Белослав – отдел „Архитектура и благоустройство”, като се е занимавал с изготвяне на задания, проектиране и представяне на проекти.

От 2015 година до момента е кмет на община Белослав.

Заместник Кмет на Община Белослав.

инж.Светла Колева

Родена на 30 март 1970 година в гр. София. Завършила е средно образование през 1989 година  в Техникум по горско стопанство и дървообработване, гр.Тетевен. През 1994 година завършва висше образование в Технически университет-гр.Варна, специалност „Автоматизация на производството”, с квалификация „Инжeнер по електроника и автоматика”. Има завършена правоспособност „Педагогика”  и допълнителна професионална квалификация по специалност „Бизнес-информатика”.
Омъжена. Има един син.
Община Белослав се намира в Североизточна България и е една от съставните общини на Варна.
Община Белослав

Общината се намира в източната част на област Варна. С площта си от 60,079 km2 заема последното 12-то място сред общините на областта, което съставлява 1,57% от територията на областта. Същевременно общината е и една от най-малките в страната, като заема 5-то място отзад напред, като зад нея са община Сопот, община Кричим, община Перущица и община Челопеч. Границите й са следните:

  • На Север – Община Аксаково;
  • На изток – Община Варна;
  • На Юг – Община Аврен;
  • На Северозапад – Община Девня.

Оценете публикацията

(Вашето мнение е от значение за нас)

Средна оценка: 4.3 / 5. Брой гласове: 216