Общините в Република България

Община Разлог

Разлог, ул. “Стефан Стамболов” №1
074780095
ob_razlog@bcmesta.bg
http://www.razlog.bg

Община Разлог

Кмет на Община Разлог.

Инж. Красимир Герчев

Роден е на 31.05.1965г. Женен. Има едно дете.

По образование е магистър – инженер. Завършва Висшият  минно-геоложки институт – София, специалност „Подземен добив и разработване на полезни изкопаеми”. Специализира геотехнологии. Има специализации в областта на бизнес-предприемачеството и интернет маркетинга.

Има отлични комуникационни умения в ежедневната работа с представители на различни социални и професионални групи. Опит в международни дейности и проекти. Лидерски умения и умения за работа в екип и мотивиране на членовете на ръководените екипи. Умение за водене на преговори и управление на човешки ресурси. Опит като състезател в професионален волейболен отбор „Пирин-Разлог” и като председател на Управителния съвет на Футболен клуб „Пирин”. Опит като член на Училищно настоятелство.

Община Разлог /територия от 440, 314 кв.км/ е една от най-динамично развиващите се общини, шеста по територия и пета по брой на населението в Благоевградска област.

Общината заема част от северната половина на област Благоевград и с площта си от 506,47 km2 заема 5-то място сред 14-те общини на областта, което представлява 7,85% от площта на областта. Границите на общината са следните:

  • На Северозапад – Община Благоевград;
  • На Север и Изток – Община Белица;
  • На Юг – Община Банско;
  • На Югозапад – Община Кресна;
  • На Запад – Община Симитли.

Урбанизираните територии са благоустроени и с развита пътна, комуникационна, енергийна, водоснабдителна и канализационна инфраструктура.

Община Разлог

Оценете публикацията

(Вашето мнение е от значение за нас)

Средна оценка: 4.1 / 5. Брой гласове: 172